Ochutnávka z IF Cafe # 2

Pohľad do IF Cafe 2
Pohľad do IF Cafe 2 

Predstavovať Ivetu Fabešovú, asi nemá ani zmysel. Len v krátkosti, jedná sa o jednu z finalistiek súťaže Na Nože, ktorá bola vysielaná na TV Prima v roku 2010. Odvtedy ubehlo vcelku dosť času. Iveta sa ani neumiestnila na prvom mieste, ale myslím, že má najväčší úspech zo všetkých účastníkov.

Ten úspech neprišiel len tak, zo dňa na deň. Mal som možnosť sledovať prácu Ivety aj vďaka redakčnej práci vo FOODe, spolupracovať s ňou. A dnes môžem vysloviť skutočne obdiv a rešpekt voči nej.

Iveta je autorkou už 4 kuchárských kníh
Iveta je autorkou už 4 kuchárských kníh

Až dnes sa mi podarilo zastaviť sa u nej v IF Cafe #2 na Tylovom námestí 2 v Prahe. Zážitok to bol veľký. Koláče, ako z parížskej cukrárne, v príjemnom prostredí, s milým personálom. A to dokázala všetko slečna, ktorá opustila kancelársku prácu a išla si za svojím snom. A podarilo sa jej to ukážkovo.

Malá ukážka z jej ponuky...
Malá ukážka z jej ponuky…

Ako som už vyššie písal, obdivujem ju, lebo sám sa snažím ísť za svojím snom a viem, že to nie je vôbec jednoduché – skĺbiť rodinu, prácu a nejaký vlastný život. Chce to veľa odhodlania, veľa energie, pevné nervy a hlavne okruh ľudí, ktorí vás podporujú. Keby sa mi podarilo aspoň z polovice dosiahnuť to, čo jej, tak budem veľmi rád.

V cukrárni sa môzete pozerať priamo pod ruky personálu, ktorý vedie Iveta Fabešová
V cukrárni sa môzete pozerať priamo pod ruky personálu, ktorý vedie Iveta Fabešová

Nechcem sa tu rozpisovať, len som mal potrebu takto nahlas vysloviť svoje nadšenie a veľký obdiv voči Ivete Fabešovej. Určite sa nájdu odporci, ale to mňa v podstate nezaujíma. Viem, čo to obnáša a ako ťažké je uspieť. A jej sa to darí… Kto neskúsi, nezistí… Môžem len odporučiť jej cukráreň a určite k nej zájdite, keď budete mať čas a chuť.

Ešte pár kúskov na chutnávku...
Ešte pár kúskov na chutnávku…

PS: Ospravedlňujem sa za zhoršenú kvalitu fotiek. Dnes ma zachránil telefón. Nemal som v pláne ísť robi’t nejaký dokument. Ale jednoducho ma to dnes dostalo a chcel som sa s vami podeliť o to všetko, čo sa mi v hlave odhrávalo.

Prajem príjemný víkend pri dobrom jedle…
foodissimo /Tomáš/

Be Sociable, Share!

Vaše komentáre, názory a pripomienky

komentárov

Powered by Facebook Comments

Ochutnávka z IF Cafe # 2

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *